Bali – øen hvor du kan få det hele

//Bali – øen hvor du kan få det hele

Bali – øen hvor du kan få det hele

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan kombinere badeferie med kulturferie, hvor du kan kombinere et lavt prisniveau med utrolige tropiske og eksotiske oplevelser, og hvor du kan spise lækker mad og bo på unikke hoteller, så er Bali det helt rigtige sted for dig. Det er en ø, der hører til det store sydøstasiatiske ørige Indonesien. Bali har en meget afslappet kultur, og det er derfor et rigtig rart sted at holde ferie i kortere eller længere tid. 

Hvis du leder efter nogen, der kan hjælpe dig med at arrangere din drømmerejse til Bali, eller hvis du gerne vil have mulighed for at vælge mellem et stort antal arrangerede ture til øens højdepunkter, er det en god ide for dig at se nærmere på Jesper Hannibal. Det er et rejsebureau, der har stor erfaring med at sende folk på rejser, der kombinerer store oplevelser med komfort og god service. De har også nogle medarbejdere, der er eksperter i Bali, og de har derfor sammensat nogle rigtig gode rundrejser til dig. 

Det kan for eksempel være rundrejsen Familietur til Java og Bali, hvor du er afsted i to uger og oplever to rigtig spændende øer i Indonesien. Java er kendt for sine flotte templer, som der vil være fokus på i den første del af turen. På anden del af turen kommer du til Bali, hvor du vil opleve en masse forskellige ting. Det kan for eksempel være en chokoladefabrik, at rafte på en af Balis floder, tage på safari i VW og at besøge nogle lokale balinesere. 

Turen slutter med nogle afslappende dage ved Balis lækre strand Sanur, hvor du får god tid til at komme ned i gear og fordøje de mange indtryk, som du har fået i løbet af ferien. Læs meget mere på http://www.hannibal.dk/rejser/asien/indonesien/bali/ 

By | 2017-07-19T07:22:08+00:00 July 19th, 2017|bali|Comments Off on Bali – øen hvor du kan få det hele

About the Author: