Brug epoxy resin til reparation af din båd

//Brug epoxy resin til reparation af din båd

Brug epoxy resin til reparation af din båd

Er du på udkig efter det helt rigtige til at reparere din båd? Der følger mange små og store reparationer med undervejs, når man er bådejer. Hvis du gerne vil være sikker på, at dine reparationer holder, så er epoxy resin vejen frem – læs her hvorfor!

Epoxy resin kan for det første bruges til et hav af forskellige ting. Rigtig mange bruger resin i hverdagen til smykke projekter, kunst projekter, DIY projekter eller lignende. Derudover er epoxy resin populært hos bådejere, fordi det er et ekstremt effektivt produkt. 

Det kræver meget arbejde og vedligeholdelse at være bådejer. Der er stort set altid et eller andet, der kan trænge til en overhaling. Derfor vil man også gerne være sikker på at det man nu laver, det også holder og for at dette er en garanti, så kræver det et godt produkt. 

Hvad gør epoxy resin til det foretrukne valg?

Resin betyder harpiks og er en plastlignende tokomponents-epoxy. Når man arbejder med resin, så er det nemt at arbejde med men samtidig også kompliceret at arbejde med. Man blander bare de to flydende komponenter og så skal man vente på at det hærder. Det kræver dog god afdækning, en stabil temperatur og helt præcis opmåling samt overholdelse af lagtykkelser og hærdetider – derfor er det et kompliceret produkt at arbejde med. 

Epoxy resin giver krystalklare støbninger helt uden luftbobler, hvilket jo er at foretrække. Derudover kan du bruge dit epoxy resin til stort set alt – det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan fixe og reparere med epoxy resin. 

En af de helt store fordele ved epoxy resin er, at man kan indstøbe stort set hvilket materiale i det og stadig få et super flot resultat. Derfor er epoxy resin også noget, som man finder i rigtig mange hjem. Man ved aldrig hvad der lige trænger til en god lapning eller støbning.

By | 2020-10-29T05:41:33+00:00 October 29th, 2020|Epoxy Resin|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment