Byggeudstilling med central beliggenhed

//Byggeudstilling med central beliggenhed

Byggeudstilling med central beliggenhed

Mangler du input til dit istandsættelses projekt, eller kunne du godt tænke dig lidt sparring med dygtige fagfolk omkring opførelse af sommer eller fritids hus? Så kan du med fordel pakke bilen og rejse mod midten af Danmark, hvor du finder HUSET i Middelfart.

Byggeudstilling hos HUSET i Middelfart

Måske kender du først og fremmest HUSET i Middelfart som et kursus og konference center med mange moderne faciliteter og mulighed for overnatning. Men vidste du, at HUSET i Middelfart også huser Danmarks største permanente byggeudstilling?

Faktisk var HUSET i Middelfart oprindeligt udstilling og kursus center for Byggecentrum, og havde byggebranchen i fokus. Selv om kursus og konference centeret under HUSET i Middelfart huser møder, seminarer, kurser og konferencer inden for alle branche områder, består den store og omfattende byggeudstilling stadig. Og her kan du for alvor få inspiration til ombygning, tilbygning eller renovering af bolig eller af fritids hus.

Tusindvis af kvadratmeters udstilling til glæde og inspiration

Hos HUSET i Middelfart udstiller kendte leverandører af materialer til bygge projekter og renovering. HUSET i Middelfart råder over 28.000 kvadratmeter med byggeudstilling fordelt på såvel indendørs som udendørs arealer.

Indendørs finder du mere end 150 stande tilhørerende forskellige udstillere, for eksempel leverandører af køkken elementer, badeværelses møbler, fliser og klinker eller armaturer til køkken og bad. Kort sagt. Alt, hvad der kan bruges i forbindelse med renovering eller ombygning af boligen. Standene er som udgangspunkt ubemandede, men du kan booke tid til et møde med en fagperson, skulle du have spørgsmål omkring dit bygge projekt.

Udendørs byggeudstilling – til dig med fritidshus eller have

På den udendørs del af udstillingen finder du fritidshuse, udehuse, havehuse, orangerier og drivhuse, som er stillet op i fuld størrelse. Du kan gå ind og ud af husene, som du har lyst, og dermed få inspiration til dine egne projekter. Se hele udstillingen på https://huset-middelfart.dk/byggeudstilling/ 

By | 2020-03-28T00:26:34+00:00 March 28th, 2020|byggeudstilling|Comments Off on Byggeudstilling med central beliggenhed

About the Author: