Energimassage tilgodeser hele kroppen

04 May 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Man forbinder ikke ligefrem energi med massage, men det er måske fordi, man kommer til at associere energi med anspændthed, stress og lignende i denne sammenhæng, og det er bestemt ikke meningen med energimassage.

Man skal jo se på det som, at man får ladt ens batterier op, så man er klar til at påtage sig verdens genvordigheder og ikke mindst de udfordringer, som man møder i løbet af en dag.

For hvis man er stresset og er anspændt, så er det begrænset, hvor meget overskud man har, og overskud kan man jo godt lidt sammenligne med at have energi, for når man ikke har energi, så har man ikke overskud.

Derfor kan man godt lidt sammenligne det med det, som vi siger, at man skal have ladt batterierne op, for når man siger, at man ikke har mere energi, så er man løbet tør for overskud.

Derfor bør man gøre sig selv den tjeneste at tage til lidt energimassage med jævne mellemrum, så kroppen og sindet kan mere, end hvad man ville kunne uden.

energimassage

Energimassage er den gode gave til sig selv

Ved denne massagetype – og der findes immervæk mange – så er det en, hvor man har fokus på hele kroppen, og man vil opleve, at ens mange flyvske tanker vil forsvinde mere eller mindre, og så vil stressen også fordufte fra kroppen, og det var jo netop det, som vi var inde på i starten af denne artikel.

Det er en massageform, som stort set alle mennesker kan klare, og der er ikke så meget hokus pokus ved den, så den er ligetil at gå til.

Sådan en omgang massage skal man unde sig selv, og både kroppen og sindet vil være tilfredse bagefter, at man tillod sig at få sådan en omgang.

Gør det gerne med faste intervaller.

Flere Nyheder