Få en intensiv og virksom alkoholbehandling

26 February 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Har du over en kortere eller længere periode oparbejdet et voldsomt forbrug af alkohol? Så bør du hurtigst muligt søge professionel hjælp til afvænning.

Få den rette hjælp til at komme ud af dit misbrug

Det er meget vigtigt at du aldrig selv forsøger dig med alkohol afvænning. Selv om dit misbrug kun har stået på i forholdsvis kort tid har din krop sandsynligvis allerede vænnet sig til alkoholen.

Det tager ikke mange uger at opbygge såvel tolerans over for som afhængighed af alkohol. Det betyder at den vil reagere meget kraftigt på fraværet heraf. Du kan risikere voldsomme abstinenser som kan foranledige dig til at drikke igen, og samtidig være direkte skadelige for dit helbred.

Hos et misbrugscenter kan du få en effektiv alkoholbehandling som indledes med en afrusning. Herved gennemgår du abstinenserne under trygge og overvågede forhold, og vil dermed få det bedste ud af dit behandlings forløb.

alkoholbehandling

Hvor kan jeg få den bedste alkoholbehandling i Danmark?

Hvis du leder efter et misbrugscenter som kan hjælpe dig ud af dit alkoholmisbrug kan du med fordel tage kontakt til Behandlingscenter Stien.

Behandlingscenter Stien har igennem mange år hjulpet misbrugsramte med at komme ud af afhængigheden og videre med en tilværelse uden stoffer, alkohol eller andre former for afhængigheds skabende substanser. Hos Behandlingscenter Stien kan du få alkoholbehandling med Minnesota kuren – en evidens baseret behandlingsform med gode resultater gennem mange årtier.

Samtidig vil du efter endt behandlings forløb kunne få opfølgende møder og til hver en tid kunne kontakte en misbrugskonsulent tilknyttet Behandlingscenter Stien. På den måde minimerer du risikoen for tilbagefald. Og du vil kunne få de rette redskaber og et stærkt socialt netværk som kan hjælpe dig med at bygge din tilværelse op på ny.

Du kan læse mere om Behandlingscenter Stien, og kontakte misbrugscenteret direkte via hjemmesiden https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/

 

Flere Nyheder