Få muret og malet din husfacade op

//Få muret og malet din husfacade op

Få muret og malet din husfacade op

Uanset hvor godt du har passet på dit hus, vil tidens tand op et eller andet tidspunkt gøre det nødvendigt at give det en kærlig hånd. Det kan f.eks. være, at husets facade skal mures op igen og have en omgang maling. Inden at murene bliver renoveret, er det dog en god ide at starte med at få væggene sandblæst.

Det endelige resultat bliver langt flottere og holdbart, hvis man først fjerner gamle malerrester, skidt og snavs der har samlet sig i væggene inden mureren murer væggene op og maleren tager over.

Vælger man at sandblæse først er det vigtigt at murene får tid til at tørre først, ellers er der risiko for at der kommer fugt og skimmelsvamp i væggene.  

Valg af håndværkere

Når du skal vælge håndværkere til at mure dit hus facade og efterfølgende male det, kan du enten få 2 forskellige firmaer til at komme eller du kan få et firma der kan både mure og male. Om det ene er bedre end det andet kommer ofte an på tilbudet. De fleste håndværkere har ofte aftaler med andre firmaer i tilfælde af at der er flere faggrupper, der skal bruges til en opgave. Søg f.eks. på murer Storkøbenhavn

Om du vælger den ene eller anden løsning er det vigtigt at du starter med at kontakte flere firmaer og beder om et tilbud. Med flere tilbud kan du bedre vurdere hvilke et der er bedst. Det er nødvendigvis ikke det billigste. Der kan være flere grunde til at tage en højere pris. En af dem kan f.eks. være en bedre maling. 

Det hører sig også med at undersøge hvad tidligere kunder har haft af oplevelser. Har de været glade og tilfredse og vil de anbefale firmaet eller det modsatte. Det er tid der i sidste ende er givet godt ud.

By | 2020-10-29T05:47:09+00:00 October 29th, 2020|murer københavn|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment