Find din nye bil blandt online annoncer for brugte biler

//Find din nye bil blandt online annoncer for brugte biler

Find din nye bil blandt online annoncer for brugte biler

Der er få ting så tilfredsstillende og lækkert som at sætte sig ind i sin nyerhvervede bil, som netop er trillet af fabrikantens samlebånd. Der er blot den enkelte hage ved nye biler, at deres næste trilletur – nemlig ud over kantstenen fra forhandleren – er den dyreste i bilens liv.

Allerede her påbegyndes nemlig et værditab, som vil fortsætte støt og roligt hen over de næste fem år, hvorefter det vil flade ud på en brøkdel af bilens nypris. Har du finansieret købet af din nye bil ved hjælp af et dyrt bil lån, kan du således risikere at komme til at sidde i en situation hvor du skylder mere i din bil end den faktisk er værd. Og det er da rigtig ærgerligt – især når man tænker på at du kunne få en god brugt bil i samme klasse til en langt lavere pris.

Køb familiens nye bil hos en brugtvogns forhandler

Hvis du mener, at husholdningens fællesbudget er givet bedre ud på andre ting end afdrag på et dyrt bil lån, kan du med fordel kigge i retningen af det bugnende brugtbil marked i Danmark. De brugte biler, du finder hos de autoriserede forhandlere i dag, er langt fra sminkede lig eller gamle smadderkasser. Der er som oftest tale om velholdte biler med i gennemsnit fem år på bagsmækken – og masser af kilometer tilbage under motorhjelmen.

Når du vælger at købe en brugt bil i stedet for en ny én af slagsen, får du altså meget mere bil for pengene. Du kan oven i købet være så heldig at finde en brugt bil i den klasse, du leder efter, som er udstyret med alt det ekstra udstyr du ellers ville skulle betale ekstra for.

Hvis du ønsker en udtømmende oversigt over annoncer for brugte biler i Danmark, kan du tjekke www.biltorvet.dk

 

By | 2020-05-04T23:04:36+00:00 May 4th, 2020|Brugte biler|Comments Off on Find din nye bil blandt online annoncer for brugte biler

About the Author: