Find din tandlæge i Silkeborg

30 November 2020
Astrid Pedersen

De fleste af os som er vokset op inden for de seneste halvtreds år kender betydningen af god tandhygiejne. Siden folkeskolen er vi blevet belært om vigtigheden af regelmæssige tandlægebesøg, hvis vi ønsker at bevare det blivende tandsæt smukt og funktionelt.

Derfor bør du, såfremt du igennem mange år har sprunget tandlæge besøget over, se at komme af sted. Og er du bosiddende på Silkeborg egnen kan du med fordel vælge EBdent Tandlægeklinik.

Hvem er EBdent Tandlægeklinik?

EBdent Tandlægeklinik er din tandlæge i Silkeborg. Med sin centrale beliggenhed i Tværgade midt i hjertet af Silkeborg er EBdent Tandlægeklinik nem at komme til på gåben og cykel såvel som med offentlige transportmidler.

Uanset om du er bosat i eller udenfor Silkeborg er EBdent Tandlægeklinik det oplagte valg når du leder efter en ny fast tandlæge. Det fast sammentømrede team af behandlere hos EBdent Tandlægeklinik består af to tandlæger, to tandplejere og to klinik assistenter som står parat til at give dig en positiv tandlæge oplevelse.

De dygtige medarbejdere hos EBdent Tandlægeklinik er altid up to date med de seneste behandlingsmetoder og sørger gennem efteruddannelse og løbende kurser for at holde deres kompetencer og store ekspertise a jour. Dette er din garanti for en professionel og grundig tandlæge behandling hos EBdent Tandlægeklinik – og tandlægeskræk er ingen hindring.

Har du svært ved at slappe af under et tandlæge besøg, eller har du problemer med overhovedet at sætte dig i stolen, skal du blot informere din tandlæge herom. Så vil der blive sat ekstra tid af til din behandling således at denne kan foregå i dit tempo og på dine præmisser. Og så slipper du for dyre og måske endnu mere smertefulde behandlinger senere, fordi diverse dårligdomme måske ikke blev opdaget i tide.

Du kan læse mere om EBdent Tandlægeklinik, og booke tid til en indledende konsultation hos din nye tandlæge, på hjemmesiden ebdent.dk.

Read more