Fleshlight – det ultimative sexlegetøj til den kræsne mand

//Fleshlight – det ultimative sexlegetøj til den kræsne mand

Fleshlight – det ultimative sexlegetøj til den kræsne mand

Sexlegetøj til kvinder er efterhånden ikke længere omgivet med det samme tabu, som det var for blot 15 – 20 år siden. Medierne har sørget for, at kvinders onani ikke længere er belagt med skam, men tvært imod betragtes som frigørende og ”empowering”. Se blot det afsnit af den amerikanske tv serie Sex And The City, hvor den ene hovedperson anskaffer sig en såkaldt Rabbit vibrator – og dernæst aldrig kommer uden for en dør. Netop denne eksponering førte til et boom i salget af vibratorer, og den navnkundige Rabbit vibrator fik nærmest ikonisk status.

Sexlegetøj til mænd – det sidste tabu

Lidt anderledes forholder det sig, når det kommer til mænds onani. Her eksisterer der stadig et tabu – men det er et usvigeligt faktum, at single mænd også har brug for et stimulerende og varieret sexliv. Og hvilke muligheder ville man så have som mand, hvis det ikke var for et boomende marked af onani redskaber og andre former for sexlegetøj til mænd?

Find Fleshlight og andre former for sexlegetøj til mænd online

Den stigende efterspørgsel på mere – og bedre – sexlegetøj til mænd tyder i hvert fald på, at det så langt fra er alle mænd, som har et problem. Den berømte Fleshlight, som de fleste nok kender, holder stadig skansen som det mest købte og anvendte produkt inden for genren. Hemmeligheden bag denne succes er, at producenterne bag Fleshlight forstår at følge med tiden, og lytte til de kræsne og krævende kunders ønsker.

Således er Fleshlight fremstillet i det helt særlige og nyskeabende plastik polymer Real Feel Super Skin, som giver en ganske unik og utroligt virkelighedstro følelse. Du kan tilmed få Fleshlights med indbygget vakuum sug eller vibration i flere hastigheder, styrker og vibrations mønstre – eller hvad med en Fleshlight, som er modelleret efter en afstøbning af din kvindelige favorit pornostjernes ydre kønsdele?

Find din Fleshlight billigt hos makelove.dk

By | 2018-09-25T08:55:57+00:00 September 25th, 2018|fleshlight|Comments Off on Fleshlight – det ultimative sexlegetøj til den kræsne mand

About the Author: