Forfang til fiskeri af makrel

25 April 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Lystfiskeri er en hobby som har vundet stor popularitet i Danmark inden for de seneste år. Med tusindvis af kilometer kystlinje samt et utal af søer og vandløb egner Danmark sig godt til fiskeri. Og du vil hurtigt blive bidt af denne hobby, som byder på mange timers oplevelser i naturen.

Hvilke fisk kan jeg fange i havet?

Drømmer du om at fiske fra kysten, fra en bro eller fra en fiskekutter kan du fiske efter eksempelvis torsk, sej, hornfisk, makrel, sild, havørred og laks samt diverse former for fladfisk, her under skrubber, rødspætter og isinger.

Når du fisker i havet skal du bruge en anden type ende grej end hvis du fisker i eksempelvis en å eller fra bredden af en put and take sø. I mange tilfælde vil du kunne komme langt med det der kaldes forfang – for eksempel makrelforfang.

image

Hvad er et makrelforfang?

Hvis du ønsker at fiske efter makrel er et makrelforfang ganske uundværligt. Der findes et stort udvalg af denne type forfang til makrel fiskeri – og hvilket, der virker bedst, beror på en lang række forhold, for eksempel lyset, forekomsten af makrel, lokation og meget andet.

Den ene dag virker den ene type makrelforfang rigtig godt, mens du den næste dag vil have større held med et andet. Derfor er det en god idé som seriøs makrel fisker at have op til flere forskellige makrelforfang med sig på fisketur.

Hvor kan jeg købe de bedste makrelforfang?

Er du på jagt efter et eller flere makrelforfang til din næste fisketur kan du finde hvad du søger hos Fluer.dk. I den online shop finder du alt hvad du skal bruge i forbindelse med lystfiskeri, her under fiskestænger, kroge, blink, liner, lodder, flåd, og altså også diverse forfang. Klik ind og se det store udvalg i shoppen på fluer.dk.

Flere Nyheder