Hvor arbejder en snedker bedst?

27 December 2020
Anders Lundtang Hansen

Når en snedker skal arbejde, så skal vedkommende af gode grunde have et sted at arbejde. Det skal vi alle.

Men mens nogle mennesker måske kan arbejde på farten, så er det bedst for en snedker, hvis vedkommende er stationær og kan lave sit arbejde det samme sted.

For det kræver jo, at man har sit værktøj, planerne for arbejdet og en idé om fremgangsmetoden til, hvordan man her har tænkt sig at arbejde.

Derfor er det lettere, hvis ens arbejdsstation ikke er i bevægelse, selvom det da kan være nødvendigt at komme ud til stedet og forlade det igen.

Man arbejder jo sjældent derhjemme som ansat snedker, for man skal enten ud til kunden eller arbejde på et værksted, og så er der måske nogle ærinder imellem, hvor man skal hente materialer og udføre forhåndenværende opgaver.

Så hvad er der af fordele og ulemper ved de to arbejdsstationer?

Ude eller hjemme for en snedker

Det er jo lidt rart for en snedker at være på sit værksted, fordi man ved, hvor ens ting ligger, medmindre der er andre ansatte, der også arbejder samme sted, som kan finde på at lægge tingene, hvor man ikke havde regnet med.

Men generelt kender man stedet, så man ved, hvordan man skal arbejde sig frem til at finde den løsning, man er på jagt efter.

Det kan jo også blive nødvendigt, hvis man skal lave et større projekt helt eller delvist færdigt, som man så skal installere ude ved kunden eller bare præsentere der.

Men andre gange skal vedkommende udføre sig arbejde ude hos kunden, og så kan det da være rart at komme lidt væk fra de vante omgivelser og komme ud at snakke med kunderne.

Men her kender man ikke omgivelserne, og der er måske langt til værkstedet, hvis man lige opdager, at man har glemt noget værktøj.

Så der er fordele og ulemper ved at arbejde både ude og hjemme.

Eftersøger du en snedker? Så er løsningen hos https://www.ejust.dk/ . 

Read more