Hvordan får man bedst muligt folk hen til ens fadølsanlæg?

18 July 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

En god udskænkning fra et fadølsanlæg burde jo næsten selve sig selv, så længe man er gammel nok til at må drikke, og man kan lide øl – og det er der heldigvis mange, der kan.

Selvom det måske ikke ligefrem er ens favoritøl, der bliver udskænket, så tager man tit til takke med det, for det er bedre end ingen øl.

Det viser sig jo også tit, at hvis man har fået flere af de øl, så bliver man mere og mere glad, og så tænker man ikke over, om det er den foretrukne øl eller ej, som man kan få.

Det er næppe et stort problem at få folk til at gå efter ens fadøl, hvis man har opstillet anlægget til en fest, en havefest eller derhjemme på anden måde.

fadølsanlæg

Men det kan straks være noget andet, hvis det er til et kræmmermarked, et udendørs koncertarrangement eller noget tilsvarende.

Sådan får du folket hen til dit fadølsanlæg

Man skal så starte med at få en god plads på markedet, og det kan kræve, at man kommer tidligt eller bestiller en god plads i god tid.

Måske koster sådan en plads lidt ekstra at besidde i den periode, som markedet eller tilsvarende varer, men det tjener som regel sig selv ind igen – specielt når der er tale om fadøl.

Dernæst må man gerne lave en god ud af det, så man virkelig kan vise, at der er et fadølsanlæg her.

Det kan være noget med at sætte et skilt over boden, lave et banner under og meget mere.

Man kan lave et godt tilbud på øl, og hvis det er muligt, så kan man måske servere snacks.

Herfra er det ellers at holde et højt serviceniveau, hvor man kan udskænke gode fadøl hele tiden, og hvor det ikke ender i problemer.

Flere Nyheder