Kan man male fliser i badeværelset er det store spørgsmål

14 October 2021
Christina Dueholt

advertorial

Trænger du til noget nyt?

Når du står overfor dit tarvelige badeværelse, som du har kigget på i flere år og har tænkt “Nu må det være tid til at få det lavet om!”, så er der ingen tvivl om, at der er langt fra tanke til handling. 

Det kræver nemlig sin mand eller kvinde at stå overfor sådan en renovering, men heldigvis, er det oftest muligt at benytte sig af andre alternativer. 

Hvis du for eksempel står og ønsker dig lidt nyt liv i stuen, så er der helt sikkert ingen tvivl om, at det første du tænker på, om kan lade sig gøre, er om du eventuelt kan male stuen. Maling er nemlig vejen til alt og uanset, hvordan du vender og drejer det, så giver nye farver på væggene altså et løft til selv det kedeligste lokale. 

Men hvad så, når det kommer til det dumme badeværelse? Hvad gør man så? For kan man male fliser i badeværelset?

Mal dine fliser for et nyt look

Svaret er ja. Det kan du nemlig godt. Det handler bare om at vide præcist, hvordan du gør det. Et godt bud kunne for eksempel være at finde ud af hvad maling, du skal bruge. Det skal nemlig være noget helt bestemt maling, nemlig en form for blandingsmateriale. Det skal både indeholde maling, men det skal også indeholde en substans, der hærder væggene således, at det ikke går af, når der bliver fugtigt. 

Derudover skal du også kende den korrekte sprøjteteknik, og det er derfor ikke altid lige til, at få maling projektet sat igang. Du skal nemlig kende til både teknik og maling, og her er det altså godt at få det afklaret med en professionel maler. Han eller hende vil kunne vejlede dig optimalt og på den måde vil du få det bedste resultat.

Flere Nyheder