Lad en blogger gøre din hjemmeside mere værd

24 March 2021
Astrid Pedersen

Vil du gerne give dine kunder lidt ekstra service, og ønsker du samtidig at skabe ekstra liv på din hjemmeside eller i din online shop? Så kan du med fordel oprette en blog – og lade en professionel blogger om at levere indhold dertil.

Hvorfor skal jeg have en blog?

Måske forbinder du begrebet blog med en slags online dagbog for influencers som reklamerer for sig selv og deres sponsorer gennem billeder, videoer og måske en lille smule tekst. Blogs har opnået et lettere blakket ry, og mange anser blogging som værende en useriøs og uprofessionel disciplin.

Men faktisk er blogging meget andet mere end dagbogs skriblerier – og målgruppen for blogs kan variere rigtig meget. Mange virksomheder og organisationer, store såvel som små, har den dag i dag blogs på deres hjemmesider. Hvis du tjekker dem ud vil du kunne se at der er ret stor forskel på disse blogs og på indholdet i artiklerne. Det er fordi hver enkelt blog er udfærdiget og tilrettelagt af en professionel blogger som har sat sig grundigt ind i virksomhedens behov og præferencer.

Med en dygtig blogger er intet overladt til tilfældighederne. Hvert eneste ord og sætning er omhyggeligt vendt og drejet således at den færdige artikel kommer til at matche virksomhedens tone of voice og kundens ønsker på en prik.

En professionel og erfaren blogger ved præcis hvordan man fanger og fastholder kundens opmærksomhed gennem det rette indhold. Samtidig vil der føjes ekstra værdi til hjemmesiden eller webshoppen idet en blog kan indeholde nyttig information som kunderne kan have stor glæde af i forbindelse med deres køb. Og så vil en god blog selvfølgelig være fuldt SEO optimeret således at du få en bedre placering hos Google på dine valgte søgeord.

Hyr en blogger som kan hjælpe dig med at hæve niveauet på din hjemmeside hos wordpens.com.

Read more